Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV neemt na twee jaar afscheid van verdediger met 44 Eredivisie-duels

Laatste update:

Het vertrek van Mwene zat er al even aan te komen. Het Eindhovens Dagblad meldde maandagavond al dat de Oostenrijker als overbodig werd gezien, daar Sergiño Dest toen op het punt stond zijn transfer naar PSV af te ronden. Dest is inmiddels officieel gecontracteerd en heeft zijn debuut al achter de rug. PSV kan voor de linksbackpositie naast de Amerikaan ook kiezen voor de momenteel (licht) geblesseerden Patrick van Aanholt, Mauro Júnior en Fredrik Oppegård. De 29-jarige Mwene kiest eieren voor zijn geld en keert terug naar Mainz, waarvoor hij tussen 2018 en 2021 31 keer uitkwam.

Mwene tekende bij zijn transfervrije komst naar PSV een contract tot medio 2024, waardoor er waarschijnlijk een transfersom gemoeid is met de transfer. De eventuele hoogte daarvan maakt PSV niet bekend. Wel werd het bedrag geschat op ongeveer één miljoen euro. Het ED verwachtte al geen problemen tussen Mainz en Mwene en dat blijkt nu ook het geval te zijn. "PSV bedankt hem voor de bewezen diensten en wenst hem alle succes met het vervolg van zijn carrière", laten de Eindhovenaren weten. Mwene tekent in Mainz een contract tot en met medio 2026.

"Met Phillipp Mwene halen we een speler binnen die we goed kennen en die zowel qua kwaliteit als persoonlijkheid uitstekend bij ons past, dus we hebben lang en geduldig aan deze aanwinst gewerkt", laat technisch directeur Christian Heidel van Mainz weten via de officiële kanalen. "Je hoeft Phillipp niet uit te leggen wat Mainz 05 voor hem betekent. Hij identificeert zich volledig met de speelstijl hier en heeft geen tijd nodig om eraan te wennen. Met zijn variabiliteit en zijn voetballende kwaliteiten, maar ook als man, zal hij ons team optimaal versterken."

Meer nieuws

SC Heerenveen meldt zich bij PSV voor 21-jarige middenvelder
0
Kaj Sierhuis ziet nachtmerrie uitkomen: opnieuw een zware knieblessure
2
Live meepraten in de Croky Cup: Union Sint-Gillis - Royal Antwerp FC
4
Toptalent Barcelona beloond na doorbraakseizoen: nieuw contract met megaclausule
4
'Arsenal gecharmeerd van Hato en Ramaj; keeper krijgt verrassende concurrentie'
45
'Op dat gebied zijn wij momenteel koploper, boven PSV en Ajax'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties