Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV neemt punt mee na tumultueus duel in Rusland

Laatste update:

FK Rostov verloor sinds 2 mei 2015 geen thuiswedstrijd meer en was vastberaden die fraaie status niet te verliezen tegen de kampioen van Nederland. Zonder serieus indruk te hebben gemaakt kwam het al op voorsprong, maar dat was toch ook te danken aan de nalatigheid van de verdediging van PSV. Die stond erbij en keek ernaar toen Poloz de combinatie aanging met twee teamgenoten en daarna met binnenkant rechts de uitgelopen Jeroen Zoet passeerde voor de 1-0. Er waren toen nog geen acht minuten gespeeld.

PSV rechtte de rug echter wonderbaarlijk snel en kwam met de eerste de beste eigen aanval terug tot 1-1, zij het met wat fortuin. Een diepe voorzet van achteruit werd door Luuk de Jong met het hoofd in de voeten van Pröpper gelegd en die schoot via een Russisch been de bal binnen. Echt doordrukken lukte PSV daarna alleen niet en een nieuwe fout achterin leidde de 2-1 voor de Russen in, na 37 minuten. Sardar Azmoun won het kopduel na een lange bal van Vladimir Granat en Poloz maakte het weer af na een stuit.

Op een psychologisch belangrijk moment sloeg PSV echter weer terug. In de blessuretijd van de eerste helft zette Andrés Guardado uitstekend voor en raakte Santiago Arias van dichtbij de lat van FK Rostov, waarna De Jong al koppend de rebound binnenwerkte: het honderdste doelpunt van PSV in de Champions League. Cocu's elftal ging zo toch nog met een 2-2 tussenstand de kleedkamers in en kreeg een kwartier om na te denken hoe het achterin beter zou kunnen, want dat was waar de problemen lagen. Eenmaal terug op het veld kwam sneller dan gedacht een gouden kans voor PSV om nog eens te scoren.

Amper tien minuten onderweg in de tweede helft werd De Jong namelijk naar de grond gewerkt en Clément Turpin uit Frankrijk wees als straf naar de stip. De Jong hield zich erbuiten, gezien zijn eerdere missers, en Pröpper stapte naar voren om de buitenkans te benutten. De man van de 1-1 faalde oog in oog met Soslan Dzhanaev echter en miste zo voor de twaalfde maal in de laatste negentien pogingen een strafschop: het bleef bij 2-2 in Rostov aan de Don. Diezelfde Pröpper kreeg daarna nog een goede kans.

De middenvelder had een vrije schietkans en joeg de bal mooi naar de bovenhoek, maar via de onderkant van de lat ging-ie weer naar beneden en had keeper Dzhanaev hem met geluk meteen klemvast. Het zat PSV absoluut niet mee in die fase en Cocu besloot Siem de Jong erbij te zetten (voor Luciano Narsingh) in de hoop dat hij misschien de ban wist te breken. Dat lukte hem echter niet en aangezien ook FK Rostov de zege niet wist te pakken, bleef het bij 2-2. Na twee duels heeft PSV één punt in handen; over drie weken volgt de uitwedstrijd tegen Bayern München.

-
PSV had pure pech dat het niet won bij FK Rostov

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
25
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties