Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV neemt voorschot op definitief afscheid met deal met Dinamo Zagreb

Laatste update:

De twee jaar geleden van AZ overgenomen De Haas werd in de voorbereiding op het seizoen 2019/20 getest door toenmalig trainer Mark van Bommel. Een jaar later nam ook Roger Schmidt de jonge verdediger mee tijdens de voorbereiding op de nieuwe jaargang. Desondanks heeft De Haas nog steeds niet zijn debuut gemaakt in de hoofdmacht. Wel staan er 25 wedstrijden in het shirt van Jong PSV achter zijn naam. Zijn enige doelpunt in het beloftenelftal kwam in september vorig jaar, toen het elftal van trainer Peter Uneken met 1-2 te sterk was voor Jong Ajax.

Het Eindhovens Dagblad meldt dinsdag dat De Haas in de winterstop is 'doorgeselecteerd' door PSV en in dat kader de mogelijk kreeg om uit te zien naar een andere club. Het lukte de centrumverdediger, die tevens als linksback inzetbaar is, niet om eerder dit seizoen aan te haken bij de A-selectie van Schmidt, waardoor een definitief vertrek in de zomer voor de hand ligt. De Haas was ook bij Jong PSV buiten beeld geraakt, want hij werd eind december voor het laatst opgenomen in de wedstrijdselectie.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
4
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
16
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties