Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV onderhandelde wel degelijk over felbegeerde Luckassen'

Laatste update:

De regionale krant schrijft dat technisch manager Marcel Brands heeft gesproken met Max Huiberts van AZ, maar het is nog onduidelijk in hoeverre die gesprekken gevorderd zijn. De 22-jarige Luckassen heeft in ieder geval nog een contract tot 2018 en dat kan door een eenzijdige optie verlengd worden door AZ. Als PSV hem wil hebben, lijkt men dus met een miljoenenbedrag over de brug te moeten komen.

De international van Jong Oranje speelde in de jeugd bij Amstelland en AFC alvorens hij tien jaar geleden de overstap maakte naar de jeugdopleiding van AZ. Hij debuteerde in augustus 2014 in het eerste elftal en heeft inmiddels 97 wedstrijden voor AZ achter zijn naam staan, waarin Luckassen goed was voor acht doelpunten en één assist.

"Of ik naar Eindhoven ga? Als jij PSV een mooie club vindt, dan vind ik dat ook", liet Luckassen zaterdag weten in gesprek met AZ Fanpage. "Als jij denkt dat je daar genoeg aan hebt, prima. We zullen zien wat er de komende weken gaat gebeuren."

Denk jij dat Derrick Luckassen naar PSV gaat?

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties