Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax ziet talent dat contractaanbod afwijst na 12 officiële duels vertrekken

Laatste update:

Martha maakte in november vorig jaar zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax tegen FC Volendam, toen interim-trainer John van 't Schip hem bij de selectie haalde. Het talent, dat van vleugelaanvaller werd omgeturnd tot linksback, speelde uiteindelijk acht Eredivisie-duels in de basis.

Omdat Martha bij Ajax beschikt over een aflopende verbintenis, waren de Amsterdammers met hem in gesprek over een verlenging. Martha kreeg een aanbieding om voor drie seizoenen bij te tekenen, maar legde het voorstel uiteindelijk naast zich neer.

Tim van Duijn, Ajax-clubwatcher namens VI, weet dat Martha over interesse niet te klagen heeft. Er zou interesse voor hem uit binnen- en buitenland zijn.

In totaal kwam Martha het afgelopen seizoen tot acht optredens in Ajax 1. Na enkele mindere optredens verdween hij volledig uit beeld bij Van 't Schip, die kritiek uitte op de Ajacied. "Ajax is een profclub, geen liefdadigheidsinstelling", zei hij over het ontbreken van Martha in de wedstrijdselectie tijdens het Conference League-duel met Bodø/Glimt.

Martha speelde zijn laatste wedstrijd voor het eerste elftal op 18 februari tegen NEC. Daarna maakte hij weer minuten voor Jong Ajax. Namens de beloftenploeg kwam hij het afgelopen seizoen 23 keer in actie.

De veelzijdige Martha vertrekt uit Amsterdam als de speler met de meeste wedstrijden namens Jong Ajax achter zijn naam. In totaal kwam hij tot 110 officiële duels namens de beloften, waarin hij goed was voor 9 goals en 5 assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: Oostenrijk - Frankrijk
2
België begint EK met verrassende nederlaag na negatieve hoofdrol Romelu Lukaku
85
Engelse supporter wordt dag na wedstrijd tegen Servië wakker in het stadion
3
Schouten, Minteh en Kadioglu staan allemaal op het lijstje bij dezelfde topclub
1
Groningen dreigt 'kind van de club' kwijt te raken na mislukte onderhandelingen
4
Verweij weet hoe de selectie van het Nederlands elftal over Wout Weghorst denkt
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties