Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV ontdekt denigrerende tweets en ontslaat eSporter na twee dagen

Laatste update:

Niet alleen bleek Kok een supporter van Ajax, ook schreef hij 'alle boeren zijn homo' en 'wat zijn die boeren stil!' tijdens wedstrijden van PSV. Bovendien plaatste hij veel seksueel getinte tweets met grof taalgebruik. De gamer, die met FIFA 12, FIFA 13 en FIFA 14 kampioen van Nederland werd, en zijn management hebben PSV niet goed ingelicht, aldus de club. "Het gedrag dat Kok enkele jaren geleden online heeft vertoond, staat dermate ver van de kernwaarden van PSV dat een vervolg van de samenwerking onmogelijk is", meldt PSV in het persbericht. De club gaat op zoek naar een vervanger.

Volgens Guus Pennings, manager Marketing & Media, heeft PSV 'vanzelfsprekend' een antecedentenonderzoek gedaan. "Om een goed beeld van iemand te krijgen, ook wat betreft online gedrag, is het echter noodzakelijk dat de andere partij volledig open kaart speelt. En dat is niet het geval geweest. Wij betreuren dat. Het is een vervelende ervaring op het speelveld van E-sports, maar daarom ook direct een wijze les."

Vind je het ontslag terecht?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties