Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV ontsnapt opnieuw op miraculeuze wijze aan puntverlies

Laatste update:

PSV kende in de stromende regen een valse start. Mike van Duinen werd na een splijtende pass van Younes Namli in het strafschopgebied neergehaald door Jeroen Zoet, waarna de bal op de stip werd gelegd door arbiter Björn Kuipers. Van Duinen had PEC vervolgens vanaf elf meter zelf op voorsprong kunnen schieten, maar zijn strafschop werd gekeerd door Zoet, die zijn fout zo enigszins goed maakte. PSV herpakte zich daarna verdienstelijk. Een kopbal van Luuk de Jong werd na kwartier voetballen gekeerd door doelman Mickey van der Hart, waarna de rebound op miraculeuze wijze over werd gewerkt door Denziel Dumfries.

Kort daarna was ook Hirving Lozano dicht bij een treffer: de Mexicaan schoot na een zwakke terugspeelbal van Kingsley Ehizibue in het zijnet. De sterspeler van PSV trof in de eerste helft ook nog de lat, door de bal na een voorzet van Angeliño in één keer op de pantoffel te nemen. Kort daarna schoot Steven Bergwijn van afstand nog naast. De thuisploeg had na het flitsende begin weinig meer te zeggen en moest vier minuten voor rust uiteindelijk ook een doelpunt incasseren. Lozano bediende Luuk de Jong met een voorzet vanaf de linkerflank, waarna de spits met het hoofd de score opende.

PSV had de wedstrijd volledig onder controle en ging dan ook verdiend met een voorsprong rusten. Het elftal van Van Bommel kwam na de onderbreking echter andermaal ongeconcentreerd uit de startblokken en moest dat ditmaal wel bekopen met een tegendoelpunt. Vito van Crooy kwam op grote afstand van het doel van Zoet in balbezit, waarna de aanvaller ongehinderd aan de wandel kon met het leder. Van Crooy ontdeed zich met speels gemak van Dante Rigo, die na zijn winnende treffer van vorige week tegen Fortuna Sittard basisspeler was bij PSV, en haalde vervolgens van ruim twintig meter met succes de trekker over.

De gelijkmaker deed het duel volledig kantelen. PEC bleef eenvoudig op de been en was halverwege de tweede helft zelfs dicht bij de 2-1. Een afstandsknal van uitblinker Namli ging via de lat echter over. Even later was de middenvelder opnieuw gevaarlijk: na een voorzet vanaf links schoot hij wild over. PSV mocht sowieso van geluk spreken, want Kuipers liet twintig minuten voor tijd na Dumfries zijn tweede gele kaart te tonen, na een overduidelijke overtreding op Van Crooy. In de slotfase ging de storm van PEC enigszins liggen, waarna De Jong PSV in de extremis toch nog de punten bezorgde.

-
PSV heeft de zege verdiend

Meer nieuws

Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
3
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
20
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
23
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties