Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV ontvangt fors miljoenenbod op Zoet, Arsenal gaat voor Krul'

Laatste update:

Het bod van Newcastle op Zoet is zo serieus, dat de clubleiding in Eindhoven vreest dat het na een hele serie sensationele transfers ook nog Zoet gaat kwijtraken. PSV verkocht immers al Dries Mertens (Napoli), Erik Pieters (Stoke City) en Jeremain Lens (Dynamo Kiev) en de kans is groot dat Kevin Strootman een dezer dagen naar AS Roma wordt getransfereerd. Daarnaast heeft PSV een akkoord met Norwich City over Ola Toivonen, al lijkt de Zweed niet in die club geïnteresseerd.

Newcastle United is al een aantal dagen in gesprek met de clubleiding van PSV. De interesse heeft grotendeels te maken met de serieuze belangstelling van Arsenal voor Tim Krul, zo meldt het Algemeen Dagblad. Aangezien het contract van de vijfvoudig Oranje-international pas medio 2017 afloopt, zal Arsenal een flinke transfersom moeten betalen. Manager Arsène Wenger heeft van het bestuur echter de garantie gekregen dat hij deze zomer mag investeren in een aantal nieuwe spelers.

PSV moet Jeroen Zoet verkopen als de hoofdprijs wordt betaald

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
4
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties