Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV op hoofdlijnen akkoord over deal van acht miljoen euro

Laatste update:

Het Eindhovens Dagblad meldde zondag nog dat FC Augsburg minimaal tien miljoen euro verlangde voor Max, terwijl PSV volgens berichtgeving van BILD met een eerste bod niet verder wilde gaan dan 7,5 miljoen euro. Een dag later lijken beide clubs elkaar toch gevonden te hebben tijdens de onderhandelingen. Eerder kwam al naar buiten dat het salaris van de 26-jarige Max geen probleem is voor PSV. Max had onlangs aangegeven bij Stefan Reuter, algemeen directeur van FC Augsburg, dat hij alleen maar richting Eindhoven wilde vertrekken.

PSV presenteert Philipp Max met flitsende video

Max, die de afgelopen vijf seizoenen in de Bundesliga acteerde, wordt door De Telegraaf omschreven als een 'aanvallend ingestelde vleugelverdediger', in de lijn van voorgangers Angeliño en Jetro Willems. De voormalig jeugdinternational leek eerst onhaalbaar voor PSV op financieel gebied, daar FC Augsburg kort geleden nog minstens twintig miljoen euro vroeg voor de linksback. Desondanks staat de Duitser voor een verhuizing naar Nederland. Max werd eerder al gelinkt aan Liverpool, Barcelona, Bayern München en Borussia Mönchengladbach.

De linksback was afgelopen seizoen één van de lichtpuntjes bij FC Augsburg, dat op een teleurstellende vijftiende plaats eindigde in de Bundesliga. Max sloot de voorbije voetbaljaargang af met acht doelpunten en zes assists, waardoor er interesse kwam van onder meer PSV. De vleugelverdediger is de tweede aanwinst van PSV voor komend seizoen, na de van RB Leipzig afkomstige doelman Yvon Mvogo.

Goede zet van PSV?

Meer nieuws

Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
1
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
44
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Algemeen directeur ADO Den Haag vol schaamte: 'We gaan dit keihard aanpakken'
24
Paris Saint-Germain verovert Franse beker na zware tweede helft tegen Lyon
4
Tranen bij Kroos nadat hij afscheid neemt van Real Madrid-fans in Bernabéu
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties