Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV overtuigde met 'oprechte belangstelling': 'Ik kon ook naar Engeland'

Laatste update:

"Ik voelde oprechte belangstelling van PSV in mij als persoon", onthult Sangaré in een vraaggesprek met supportersmagazine PSV Supporter. "Natuurlijk, je kunt altijd naar een andere club verkassen. Maar als je je écht gewild voelt, en PSV deed er alles aan om mij aan te trekken, dan streelt dat. Ik kon inderdaad ook naar Engeland. Ik heb gekeken naar de sportieve uitdaging. Het verhaal en het project van PSV spraken me erg aan", deelt de middenvelder een compliment uit aan zijn werkgever.

Sangaré geeft een inkijkje in hoe het contact met PSV vorig jaar zomer tot stand kwam. "Toen PSV interesse toonde, heb ik via Whatsapp twee keer met Nicolat Isimat-Mirin gesproken die op huurbasis met mij bij Toulouse speelde", verwijst de controleur naar de verdediger die enige tijd uitkwam in het Philips Stadion. "Hij heeft me veel goeds verteld over de clubleiding van PSV. Hij heeft me echt enthousiast gemaakt over het project van PSV. Zijn woorden hebben zeker geholpen om ervoor te kiezen naar Eindhoven te komen."

De miljoenenaankoop van vorig jaar wordt in zijn eerste jaar in Nederland niet gelijk kampioen. Voor PSV is de tweede plaats het hoogst haalbare dit seizoen. De ambitieuze Sangaré richt de blik echter nu al op de volgende jaargang. "We gaan er alles aan doen om dan de landstitel te winnen", aldus de middenvelder uit Ivoorkust, die niet met zekerheid kan zeggen hoelang hij het shirt van PSV zal dragen. "Ik wil verder niet over een carrièreplanning nadenken. Ik wil eerst hier mijn sporen nalaten. Dat kan ik alleen maar doen door de club te helpen een prijs te winnen. Dat is mijn doel." PSV sluit het seizoen af met wedstrijden tegen PEC Zwolle (donderdag) en FC Utrecht (zondag).

Meer nieuws

Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze treffer tegen City
0
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
3
Ricky van Wolfswinkel krijgt direct na vraag verslaggeefster ESPN brok in keel
3
Trainer van AZ voor volgend seizoen is definitief bekend
4
Moisés Caicedo schiet Chelsea met schitterend schot van 45 meter op voorsprong
3
Man City is dankzij geweldige start van Foden op weg naar vierde titel op rij
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties