Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV overweegt toe te slaan bij Groningen om aanvallende opties uit te breiden

Laatste update:

PSV zag in de afgelopen transferperiode aanvallers Cody Gakpo en Noni Manueke vertrekken uit Eindhoven. Ook komende zomer vertrekken er mogelijk aanvallers bij PSV. Zo is het nog niet zeker of Fábio Silva, die gehuurd is van Wolverhampton Wanderers, de definitieve overstap naar de huidige nummer drie van de Eredivisie gaat maken. Mogelijk kan Pepi weer zorgen voor wat meer aanvallende mogelijkheden voor trainer Ruud van Nistelrooij.

Stewart, sinds begin maart technisch directeur van PSV, werkte van 2018 tot dit jaar voor de Amerikaanse voetbalbond. In die periode speelde Pepi voor verschillende jeugdelftallen van de Verenigde Staten. Inmiddels speelde hij twaalf interlands voor het nationale elftal, waarin hij drie keer trefzeker was. Hij werd echter niet geselecteerd voor het afgelopen WK in Qatar.

Aan het begin van 2022 maakte Pepi voor 16,3 miljoen euro de overstap van FC Dallas naar FC Augsburg. In Duitsland wist hij echter geen potten te breken, waarna hij afgelopen zomer dus op huurbasis de overstap maakte naar Groningen. Voor die club speelde hij tot dusver 23 officiële duels, waarin hij tien keer trefzeker was. Zeker is de komst van Pepi naar PSV overigens allerminst; de Eindhovenaren bekijken mogelijkheden in binnen- en buitenland. Bovendien zal PSV diep in de buidel moeten tasten als het zich wil versterken met Pepi, mede doordat de spits nog tot 2026 vastligt bij Augsburg.

Zou Ricardo Pepi een versterking zijn voor PSV?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties