Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV pakt door en haalt Peter Bosz definitief terug naar Nederland

Laatste update:

De vorig jaar oktober bij Olympique Lyon ontslagen Bosz werd in de afgelopen periode ook meermaals in verband gebracht met een terugkeer bij Ajax. PSV is echter de nieuwe werkgever van de ervaren keuzeheer uit Apeldoorn. Bosz begint met zijn selectie op 3 juli aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste serieuze test volgt op 4 augustus, als de Eindhovenaren het in het duel om de Johan Cruijff Schaal opnemen tegen landskampioen Feyenoord.

Meer: Bosz gaat tijdens persconferentie PSV in op beschuldigend statement van Noa Lang | Valentijn Driessen voorziet snelle exit: ‘Hij blokkeert de groei van PSV’

Bosz was eerder trainer bij Heracles Almelo, Vitesse, Ajax, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen. en dus Lyon. Bij PSV gaat hij de uitdaging aan om voor het eerst in zijn trainerscarrière landskampioen te worden. PSV eindigde het seizoen 2022/23 als tweede en is daardoor verzekerd van een ticket voor de derde voorronde van de Champions League.

Rob Maas en Terry Peters worden eveneens aan de staf van de A-selectie toegevoegd. De assistent-trainer en performance coach werkten in het verleden vaak samen met Bosz. Hoe de rest van de staf wordt ingevuld, wordt later bekendgemaakt.

Meer nieuws

VZ Kort: Xavi Simons ontvangt opnieuw een Bundesliga-award
77
Micky van de Ven bekroont prachtig debuutjaar bij Tottenham Hotspur met prijs
3
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
14
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
11
PSV bedenkt plan om Sergiño Dest alsnog over te nemen van FC Barcelona
23
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties