Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV pakt uit met Mario Götze: 'Ajax ligt hier niet wakker van'

Laatste update:

"In Duitsland is Schmidt een grote naam en dat wordt steeds duidelijker. Duitse spelers vinden het interessant om onder hem te spelen, omdat hij een bepaald soort voetbal speelt", geeft Elfrink aan. NOS-verslaggever Joep Schreuder heeft met verbazing de handelingen van PSV gevolgd op de slotdag van de transfermarkt. "PSV legt zijn lot wel erg veel in handen van Schmidt. Maar dat moeten ze zelf weten, hij heeft zijn contacten. In alle opzichten wordt nu de Duitse kaart gespeeld. Alle ballen op Schmidt."

Schreuder weet niet of 'de Duitse wind' een verkeerde keuze van PSV is. "Slagvaardigheid is altijd goed. Er staan gigantisch veel wedstrijden op het programma de komende drie weken. Het is goed als de concurrentiestrijd toeneemt. Bovendien toont dit ambitie." PSV heeft sinds de komst van Schmidt al vijf spelers uit zijn vaderland of een Bundesliga-club gehaald: Philipp Max, Yvon Mvogo, Adrian Fein, Vincent Müller en nu dus Götze.

PSV stunt met aantrekken van Mario Götze: 'Stijl Schmidt past bij mij'

Elfrink was dinsdagavond een van de eerste journalisten die kon melden dat Götze tot medio 2022 bij PSV zou gaan tekenen. Hij omschrijft de Duitser als 'een buitenkansje' voor PSV. "Heel eerlijk: hij is natuurlijk wel een beetje op z'n retour, maar met 28 jaar nog niet aan het einde van zijn carrière. Misschien beleeft hij onder Schmidt wel een 'revival'. De Eredivisie is wel een competitie waarin hij kan excelleren."

Schreuder vraagt zich af of hoe lang het zal duren voordat alles een team wordt. De commentator is van mening dat PSV na het Europa League-duel met Rosenborg BK (0-2) net een team leek te worden. Op de slotdag werden echter ook nog Marco van Ginkel (Chelsea) en Adrian Fein (Bayern München) gehuurd. "Nu moet alles weer in elkaar passen. Van Ginkel en Götze hebben weinig tot niets gespeeld. Ajax ligt hier niet wakker van. Die hebben Davy Klaassen gehaald en weten precies wat ze aan hem hebben."

Götze kwam in het afgelopen seizoen 21 keer in actie voor Borussia Dortmund. "Daarna heb ik mezelf fit gehouden, zodat ik in goede conditie aan een nieuw avontuur kan beginnen. Ik kijk er naar uit om weer in een groep te trainen en toe te werken naar de wedstrijden", benadrukte de Duitser op de clubsite. "Er is deze zomer van alles op mijn pad gekomen, maar ik ben een gevoelsmens en ik kan de keuzes maken die ik wil. Ik ben toe aan een compleet andere uitdaging en die heb ik hier in Eindhoven gevonden."

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties