Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV poetst tweemaal achterstand weg op behoorlijk moeizame avond

Laatste update:

Benítez stond op Ibrox onder de lat bij de Eindhovenaren. Jordan Teze (rechts) en Dest (links) bekleedden de backposities, terwijl het hart van de verdediging bestond uit André Ramalho en Olivier Boscagli. Ismael Saibari vormde het middenveld met Sangaré en Joey Veerman. Spits Luuk de Jong werd geflankeerd door Johan Bakayoko en Lang. Yorbe Vertessen, de vervanger van Lang in de afgelopen twee wedstrijden, was naar de bank verwezen. Daar zaten ook Isaac Babadi en Jerdy Schouten. Bij Rangers startte Cyriel Dessers en zaten Danilo en Sam Lammers op de bank.

Meer: Noa Lang scoort ongekende cijfers met populair nummer ‘7K op je feestje’ | Noa Lang verlegt focus naar WK 2026: ‘Tegen die tijd ben ik 26 en in mijn prime’

PSV had duidelijk moeite met het hoge tempo dat Rangers in de beginfase hanteerde. Peter Bosz was dan ook niet tevreden en de coach stond dan ook regelmatig flink te gebaren naar zijn spelers. Alleen Lang wist in de eerste twintig minuten tot een doelpoging te komen. De buitenspeler was op de achterlijn nog betrokken bij een opstootje met Jack Ryan, al werd dat snel in de kiem gesmoord. Kort voor rust keek PSV tegen een achterstand aan: Sangaré ging de mist in bij een pass van Benítez, waarna Dessers de bal bij Sima bracht. Laatstgenoemde krul de de bal zonder nadenken in de verre bovenhoek: 1-0. Een tegenvaller dus voor de bezoekers kort voor de rust.

Rangers kwam kort na rust bijna op 2-0, ware het niet dat Benítez James Tavernier van scoren afhield. Na een uur spelen trok PSV de stand gelijk op Ibrox. Sangaré promoveerde een lage voorzet van Johan Bakayoko tot doelpunt en schoot PSV daardoor weer naast de Schotten. Ismael Saibari stapte slim over die bal heen, waardoor de Ivoriaan kon scoren. Toch was het weer Rangers dat aan de leiding kwam, tot grote vreugde van de eigen fans. Rabbi Matondo was alert bij een steekbal van Dessers, stond net geen buitenspel, en rondde rustig af in de rechterbenedenhoek. De vreugde was van korte duur, want uit een hoekschop kopte De Jong raak in de linkerhoek: 2-2.

De gelijkmaker van De Jong leverde een spannende slotfase op in Glasgow. PSV ging zonder de gewisselden Lang en Dest vol voor de winst, al had Rangers de beste kansen in de slotminuten. De ingevallen Danilo en Lammers faalden in de zestien toen ze in kansrijke positie kwamen. Arbiter Clément Turpin trok zes minuten aan blessuretijd bij, maar daarin kwam geen winnaar meer uit de strijd. PSV keert met een redelijk goed resultaat terug naar Nederland, waar volgende week woensdag de return plaatsvindt.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

-
Zie jij PSV de poulefase van de Champions League bereiken?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VPRO maakt Van Basten met de grond gelijk en grapt met Ajax-DNA-testwebsite
0
De EK-selectie van Oranje-opponent Polen: dit zijn de kanshebbers woensdag
5
FC Twente presenteert gedroomde opvolger naar Feyenoord vertrekkende Smal
5
PSV is volop in gesprek met ideale vervanger van André Ramalho
23
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: NAC Breda - Excelsior
60

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties