Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV presenteert eerste aanwinst van 2016: 'Dit is een ontzettend grote club'

Laatste update:

Het is de bedoeling dat de achttienjarige aanvaller, die jeugdinternational is van zijn land, in eerste instantie aansluit bij Jong PSV. Via de beloften wil hij zich opwerken tot vaste waarde in de hoofdmacht en daarmee in de voetsporen treden van landgenoot Jefferson Farfán, die tussen 2004 en 2008 onder contract stond in Eindhoven.

"Hij is een fantastische voetballer en heeft het hier erg goed gedaan. PSV is een ontzettend grote club dus ik ben heel blij met deze stap", vertelt Da Silva in een eerste reactie aan PSV TV. De tiener is na Farfán en de minder bekende Reimond Manco de derde Peruviaan ooit die de clubkleuren van PSV gaat verdedigen.

Meer nieuws

Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
5
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
24
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
13
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
15
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties