Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV presenteert eerste keus Jerdy Schouten: 'Past bij mijn ambities'

Laatste update:

Schouten werd al een tijd in verband gebracht met PSV en de laatste dagen werd al bekend dat de transfer spoedig afgerond zou worden. Woensdag was het dan eindelijk officieel, tot grote vreugde van directeur voetbalzaken Earnest Stewart. "Jerdy stond bovenaan ons lijstje, want zijn profiel past perfect bij het voetbal dat we willen spelen", vertelt de bestuurder op de clubwebsite. Schouten ontpopte zich de laatste jaren bij Bologna tot een gewaardeerde speler in de Serie A. "Dat is niet niks. Niet alleen de speler zelf, maar ook zijn omgeving was erg enthousiast."

Meer: Woede en onmacht overheerst: ‘Twintig jaar en nu al klaar’

Schouten laat eveneens weten in zijn nopjes te zijn met zijn transfer naar de top van de Eredivisie. "Ik was heel blij toen PSV interesse toonde en heb direct tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat dit de stap is die ik wil maken." De controlerende middenvelder laat ook weten waarom hij de stap naar PSV zo zag zitten. "PSV is bezig iets moois neer te zetten en dat past bij mijn ambities. Ik heb onwijs veel zin in dit avontuur." Met PSV gaat Schouten mogelijk de groepsfase van de Champions League in.

De 26-jarige Spijkenisser speelde nog nooit in Europees verband, maar daar gaat in het tweeluik met Rangers in de play-offs van het miljardenbal hoogstwaarschijnlijk verandering in komen. Schouten kan worden gezien als vervanger van Ibrahim Sangaré, die in de belangstelling staat van meerdere clubs en PSV normaliter deze zomer achter zich laat. Daarnaast lijkt het erop dat ook Aster Vranckx deze maand nog tekent bij PSV. Zo zou ook het vertrek van Érick Gutiérrez opgevangen worden.

Is Jerdy Schouten een versterking voor PSV?

Meer nieuws

'Spanning tussen Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain stijgt naar kookpunt'
0
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
20
Ontslagen Xavi laat gigantisch miljoenenbedrag vrijwillig schieten bij Barcelona
23
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Nieuw hoofdstuk in Kameroense soap: Eto'o kaffert ontslagen bondscoach uit
17
Higler en VAR krijgen de volle laag: had 4-2 van NAC Breda wel mogen tellen?
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties