Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV profiteert van transfer Memphis Depay dankzij geringe solidariteitsbijdrage

Laatste update:

Memphis speelde tussen de zomer van 2006 tot juli 2015 in de jeugdopleiding en in het eerste elftal van PSV, dat daardoor recht heeft op een solidariteitsbijdrage bij de verkoop van de aanvaller. Volgens Elfrink krijgen de Eindhovenaren volgens de solidariteitsregels 3,75 procent van iedere transfersom, die in dit geval drie miljoen euro bedraagt. PSV zal zodoende een bescheiden bedrag van circa 100.000 euro kunnen bijschrijven.

Hoewel de clubs de transfer nog niet officieel hebben bevestigd, lijkt niets een overstap naar los Colchoneros nog in de weg te staan. Barcelona liet Memphis overigens niet zonder slag of stoot naar Atlético vertrekken. De Catalanen moesten eigenlijk liefst vijftien procent van het transferbedrag overmaken aan Memphis, zo staat in zijn verbintenis die hij in de zomer van 2021 aanging met de club. De aanvaller werd verplicht door Barcelona om af te zien van het bedrag, dat neerkomt op circa 450.000 euro.

Memphis heeft donderdag de medische keuring bij Atlético ondergaan en zal naar verwachting spoedig officieel zijn contract ondertekenen. Memphis is al direct aangesloten bij de training, die om 18.30 uur gepland stond in het Cerro del Espino, het trainingsstadion van Atlético. Memphis gaat voor tweeënhalf seizoen tekenen, tot medio 2025 dus. Bij zijn nieuwe club gaat hij de concurrentie aan met onder meer Antoine Griezmann, Álvaro Morata en Ángel Correa.

Meer nieuws

Alle mogelijke tegenstanders van Ajax in de 2e voorronde van de Europa League
13
Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
11
VZ Kort: Niet geheel fitte Trauner moet vrezen voor mislopen EK met Oostenrijk
77
Donyell Malen meldt zich bij Oranje in Zeist; twee internationals ontbreken nog
15
Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
11
Vertrek bij Ajax aanstaande: Sánchez staat voor miljoenentransfer naar Cruz Azul
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties