Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV reist zonder Noni Madueke en Davy Pröpper af naar Oostenrijk

Laatste update:

Pröpper stond eind augustus aan de kant met een spierblessure, waardoor hij het duel in de voorronde van de Champions League met Benfica en de competitieduels met FC Groningen en AZ moest missen. Op de officiële kanalen van de club is geen uitsluitsel gegeven over de huidige blessure van de middenvelder. Madueke viel tijdens 1-2 zege van PSV tegen Go Ahead Eagles geblesseerd uit. Trainer Roger Schmidt sprak toen nog tegenover het Eindhovens Dagblad de hoop uit dat de blessure van de aanvaller meeviel. "Hopelijk is het kramp. Zijn eigen gevoel was dat het niet zo was."

Meer: Davy Pröpper (32) zet opnieuw een punt achter zijn voetbalcarrière

Maximiliano Romero en Vincent Müller sluiten vrijdag aan bij de selectie van Jong PSV voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo en ontbreken daarom ook in Oostenrijk. PSV reist woensdag af naar Graz en werkt na aankomst een training af in de Merkur-Arena, waar Schmidt eveneens een persconferentie zal geven. Sturm Graz en PSV trappen donderdagavond om 18.45 uur af. PSV speelde een kleine twee weken geleden met 2-2 gelijk tegen Real Sociedad, terwijl Sturm Graz met 1-0 verloor van AS Monaco.

De volledige selectie van PSV: Drommel, Mvogo, Delanghe, Teze, Obispo, Ramalho, Mwene, Max, Thomas, Mauro Junior, Boscagli, Götze, Sangaré, Gutiérrez, Van Ginkel, Zahavi, Vinícius, Gakpo, Bruma en Doan.

-

Meer nieuws

Algemeen directeur ADO Den Haag vol schaamte: 'We gaan dit keihard aanpakken'
15
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
38
Paris Saint-Germain verovert Franse beker na zware tweede helft tegen Lyon
4
Tranen bij Kroos nadat hij afscheid neemt van Real Madrid-fans in Bernabéu
20
AC Milan geeft zege in afscheidsduel Giroud en Pioli in slotfase helemaal weg
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties