Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV schiet uit de slof en verrast met dikke overwinning in Duitsland

Laatste update:

Aanvankelijk zou PSV zaterdag twee oefenwedstrijden spelen tegen Hertha, maar na onderling overleg besloten de clubs het bij één ontmoeting te houden. Door blessures bij Jong PSV werd het voor de Eindhovenaren moeilijk om twee representatieve ploegen samen te stellen. Schmidt kon niet beschikken over Denzel Dumfries, die ontbrak vanwege privéomstandigheden. Mvogo zat voor het eerst bij de selectie en kreeg direct een plaats onder de lat. Bij Hertha hadden Karim Rekik en Deyovasio Zeefuik een basisplek; Javairô Dilrosun en Daishawan Redan zaten op de bank.

PSV opende de score acht minuten voor de pauze. Donyell Malen troefde Rekik af en schoot raak uit een moeilijke hoek; keeper Rune Jarstein zag er bij de inzet niet goed uit. In de tweede helft liep PSV uit naar een grote overwinning. Een inzet van Sam Lammers werd door Niklas Stark onbedoeld in eigen doel gewerkt. Cody Gakpo maakte er van dichtbij 0-3 van, waarna Lammers met een beheerste inzet de eindstand bepaalde. PSV treedt donderdag nog aan tegen VfL Bochum.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties