Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV slaat belangrijke slag met nieuw contract tot 2025: 'We zijn heel blij'

Laatste update:

"Wij zijn heel blij dat Fodé kiest voor de visie van PSV", zegt directeur voetbalzaken John de Jong op de website van PSV. "Fodé heeft vorig jaar bij Jong PSV bewezen doelpunten te kunnen maken en wij denken dat hij de potentie heeft om uit te groeien tot een goede speler voor PSV 1. Wij hebben hem een plan geschetst en Fodé is daar enthousiast van geworden. Ik kijk ernaar uit om de komende jaren zijn ontwikkeling te volgen en heb er vertrouwen in dat we nog veel van hem gaan horen."

Het zag er lange tijd niet naar uit dat Fofana zijn contract in Eindhoven zou verlengen. De aanvaller en zijn management voerden de afgelopen periode zware onderhandelingen met de club, wist het Eindhovens Dagblad te melden. Het dagblad schreef dat onder andere de aanwezigheid van Ruud van Nistelrooy als nieuwe trainer van Jong PSV een belangrijk aspect is geweest bij de nieuwe samenwerking. Fofana was twee weken geleden trefzeker in de eerste competitiewedstrijd van Jong PSV tegen FC Dordrecht, dat in een 1-1 gelijkspel eindigde.

Fofana speelt sinds 2015 voor PSV, dat hem overnam van Barcelona. Tijdens een straatvoetbaltoernooi op vakantie in Lyon werd hij gescout door de Catalanen, waar hij op tienjarige leeftijd als speler van de Groningse amateurclub GVAV-Rapiditas middels een stage een plek in de jeugdopleiding afdwong. Omdat Barcelona fouten had gemaakt bij het afgeven van contracten voor kinderen, moest hij na twee jaar vertrekken bij de Spaanse topclub. PSV pikte Fofana op twaalfjarige leeftijd op. In Eindhoven doorliep de spits de jeugdopleiding en maakte hij dit seizoen namens Jong PSV zijn debuut in het profvoetbal.

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
18
Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
3
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5
Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
10
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties