Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV slaat grote slag: 'Hij kon ook in de Premier League en Italië tekenen'

Laatste update:

"Ik denk dat er nieuwe energie is", verklaart de optimistisch gestemde bestuurder in een interview met het Eindhovens Dagblad. "Je ziet spelers die duidelijk opgeleefd zijn en weer geloven in hun kansen. Natuurlijk zal er straks ook een fase komen waarin de nieuwe trainer weer een aantal keuzes maakt waardoor niet iedereen tevreden is. Dat hoort bij onze sport." Schmidt beleeft zijn vuurdoop in de Eredivisie op 13 september in de uitwedstrijd van PSV tegen FC Groningen.

Sam Lammers op dreef bij eerste oefenwedstrijd van PSV

PSV heeft met het binnenhalen van Schmidt een grote slag geslagen, zo oordeelt Gerbrands. "Het is een coach die in het buitenland makkelijk een paar keer meer dan bij ons had kunnen verdienen en bijvoorbeeld in de Premier League en in Italië een contract kon tekenen", zo geeft hij de populariteit van de nieuwe PSV-trainer aan. Schmidt kijkt echter verder dan een riant salaris. "In de gesprekken met Roger Schmidt beviel me meteen dat het hem daar helemaal niet om te doen was. Hij wil iets opbouwen en prijzen winnen en denkt dat die kans bij PSV veel groter is dan bij de andere geïnteresseerden."

De gesprekken met Schmidt, met een verleden bij onder meer Bayer Leverkusen en Red Bull Salzburg, zorgden enigszins voor verbazing bij Gerbrands, die verwijst naar het salarisbudget in Eindhoven. "Toen hij dat zag, vroeg hij zich af hoe we het fiksen om in goede jaren bij de subtop van Europa mee te kunnen en voor de titel te spelen. Bijvoorbeeld bij een club als Bayer Leverkusen zijn de bedragen in totaliteit fors hoger", aldus Gerbrands.

Zie jij PSV onder Roger Schmidt meestrijden om de titel?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
32
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
12
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
31
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties