Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV slaat na contracten voor Malen en Bergwijn opnieuw grote slag

Laatste update:

De contractverlenging van de twintigjarige Gakpo zat al even in de pijplijn. Nadat eerder de verbintenissen van Donyell Malen en Steven Bergwijn al werden verlengd, werd deze week duidelijk dat PSV werkte aan een nieuwe verbintenis voor de twintigjarige Gakpo. Dit seizoen brak hij definitief door in de ploeg van trainer Mark van Bommel: mede door het vertrek van Hirving Lozano en de blessure van Bruma stond Gakpo de laatste vijf wedstrijden van PSV in de basis.

De jongeling, die nauwelijks een jaar geleden werd toegevoegd aan de A-selectie, zegt dat de keuze 'niet zo lastig' was. "Dit nieuwe contract geeft me het gevoel dat de club mij waardeert. Dat zijn dingen die je als voetballer moet koesteren", aldus Gakpo, die 'hartstikke blij' is met zijn nieuwe contract. "Als Eindhovense jongen is het natuurlijk een droom om het eerste elftal te halen." Hij speelt al sinds de F'jes voor PSV en heeft in totaal 31 officiële optredens achter zijn naam voor het eerste elftal.

De afgelopen jaren bewoog hij 'stapsgewijs' richting de A-selectie, vertelt hij. "Via Jong PSV, trainingen bij het eerste, een vaste plek in de selectie en af en toe minuten tot de situatie zoals die nu is. Ik voel me fijn hier in mijn eigen stad." Vorig seizoen kwam Gakpo in totaal tot zestien competitieduels, waarvan veertien invalbeurten. Dit seizoen staat de teller op vier Eredivisie-wedstrijden, waarin hij een keer scoorde.

Verdient Cody Gakpo zijn basisplaats bij PSV?

Meer nieuws

Blind keert met nieuw contract bij Girona definitief terug in Champions League
6
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft: 'Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan'
2
PSG weigert Xavi Simons te verkopen, toekomst voorlopig ongewis
20
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Derksen: 'Dit werkt tegen Sneijder. Dit zoekt het beursgenoteerde Ajax niet'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties