Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV slaat toe en haalt gewenste tweede doelman op bij Vitesse

Laatste update:

In Arnhem was Room op het tweede plan geraakt na de komst van Remko Pasveer, die opvallend genoeg overkwam van PSV. Zijn contract bij Vitesse liep nog tot 2018, maar de keuze van trainer Henk Fraser voor Pasveer als eerste doelman zou bij Room hard aangekomen zijn. Toch was de international van Curaçao naar eigen zeggen niet bezig met een breuk: "Ik richt me puur en alleen op Vitesse. Ik ga er weer vol goede moed tegenaan."

Nadat Luuk Koopmans geblesseerd raakte, moest PSV op zoek naar een nieuwe doelman. Yanick van Osch moet komend seizoen de vaste sluitpost van Jong PSV worden, terwijl Hidde Jurjus momenteel verhuurd is aan Roda JC Kerkrade. In die zoektocht kwamen de Eindhovenaren bij Bram Castro en Room terecht, maar laatstgenoemde is dus toch de beste optie gebleken.

Daar staat ie! Eloy Room wordt de tweede doelman bij PSV, achter Jeroen Zoet! ??? #psv #vitesse #room

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Het valt niet uit te sluiten dat Room alsnog eerste doelman gaat worden in Eindhoven, want er zou nog altijd interesse zijn in Zoet. Benfica heeft de komst van Zoet nog niet uit het hoofd gezet, maar is voorlopig nog niet bereid om aan de door PSV gewenste transfersom van tien miljoen euro te voldoen. In een eerder stadium werd Zoet al eens aan Napoli gelinkt, maar een overgang naar Italië lijkt onwaarschijnlijk. Zolang José Manuel Reina in Napels blijft, hoeven i Partenopei niet op zoek naar een nieuwe doelman.

Room doorliep bij Vitesse de jeugdopleiding en maakte in 2009 zijn debuut in het eerste elftal van de Arnhemmers. De geboren Nijmegenaar moest vervolgens de nodige jaren geduld hebben, want hij werd pas in seizoen 2014/'15 eerste doelman bij Vitesse. In totaal keepte Room 155 wedstrijden voor de Arnhemmers.

Doet PSV goede zaken met het aantrekken van Eloy Room?

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
6
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties