Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV slaat vlak voor CL-return belangrijke slag met dubbel contractnieuws

Laatste update:

Het zag er lange tijd niet naar uit dat Fofana zijn contract in Eindhoven zou verlengen. De aanvaller en zijn management voerden de afgelopen periode zware onderhandelingen met de club, weet het Eindhovens Dagblad. Het dagblad schrijft dat onder andere de aanwezigheid van Ruud van Nistelrooy als nieuwe trainer van Jong PSV een belangrijk aspect is geweest bij de nieuwe samenwerking. Het beloftenteam van de Eindhovenaren startte vrijdag aan een nieuw seizoen in de Keuken Kampioen Divisie tegen FC Dordrecht (1-1). Fofana scoorde namens PSV de openingstreffer.

Fofana speelt sinds 2015 voor PSV, dat hem overnam van Barcelona. Tijdens een straatvoetbaltoernooi op vakantie in Lyon werd hij gescout door de Catalanen, waar hij op tienjarige leeftijd als speler van de Groningse amateurclub GVAV-Rapiditas middels een stage een plek in de jeugdopleiding afdwong. Omdat Barcelona fouten had gemaakt bij het afgeven van contracten voor kinderen, moest hij na twee jaar vertrekken bij de Spaanse topclub. PSV pikte Fofana op twaalfjarige leeftijd op. In Eindhoven doorliep de spits de jeugdopleiding en maakte hij dit seizoen namens Jong PSV zijn debuut in het profvoetbal.

Ook Antonisse hoopt bij PSV zijn doorbraak in het profvoetbal te realiseren. De vleugelaanvaller trainde in de voorbereiding op het komende seizoen al een aantal keren mee met het eerste elftal, nadat hij afgelopen voetbaljaargang zijn debuut maakte. In de uitwedstrijd tegen FC Emmen kwam hij in de slotfase van het duel binnen de lijnen voor Eran Zahavi. Begin juli was hij trefzeker in de met 6-2 gewonnen oefenwedstrijd tegen het Belgische RWD Molenbeek. Een paar dagen later was Fofana driemaal trefzeker tegen het Duitse Delbrücker (1-10).

Vind jij dit een goede zet van PSV?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties