Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV sluit huurdeal in de Eredivisie: verdediger maakt tijdelijke overstap

Laatste update:

De deal is nu volledig rond. Bij de medische keuring van Oppegard kwamen geen bijzonderheden aan het licht, waarna de verhuur ook werd bevestigd door beide clubs.

Bij PSV keerde Mauro Júnior onlangs terug van een zware knieblessure, waardoor Peter Bosz nu veel keuze heeft op de linksbackpositie. Sergiño Dest geldt als eerste optie, terwijl Patrick van Aanholt daar ook kan spelen.

Voor de Noorse verdediger wordt het zijn tweede huurperiode in Nederland, nadat hij vorig jaar een half seizoen voor Go Ahead Eagles uitkwam. Oppegard begon in De Adelaarshorst als basisspeler, maar haakte na twaalf optredens geblesseerd af.

In de zomer van 2023 keerde de vleugelverdediger vervolgens weer terug in Eindhoven. Oppegard vocht voor een kans in PSV 1, maar werd uiteindelijk geen onderdeel van het eerste elftal.

Het afgelopen halfjaar kwam de verdediger dan ook uit voor Jong PSV. Dit seizoen speelde hij twaalf competitiewedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij twee assists produceerde.

Het contract van Oppegard in Eindhoven loopt door tot medio 2025. In totaal staat hij op elf optredens in PSV 1.

Meer nieuws

Johan Derksen ergert zich kapot aan Ronald Koeman: 'Hij is zó hypocriet'
9
Toni Kroos schrijft na voetbalshow met Duitsland nieuw record op zijn naam
7
Van der Vaart ziet grote dissonant bij Duitsland met 'schoenen verkeerd om aan'
5
Duitsland geeft galavoorstelling en maakt Schotland met de grond gelijk op EK
79
Feyenoord is op één detail na rond met transfervrij overkomende Julián Carranza
15
Joey Veerman reageert op suggestie dat hij naar Real Madrid moet gaan
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties