Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV sluit komst Kishna of Boëtius niet uit: 'Clasie is hier ook welkom'

Laatste update:

De grootste vraag lijkt vooralsnog wie Memphis Depay kan opvolgen, wanneer de topscorer van de Eredivisie vertrekt. Er is serieuze belangstelling voor hem en de kans is groot dat PSV afscheid van hem neemt. Steven Bergwijn doorschuiven is een optie, maar kijken welke spelers uit de vaderlandse top haalbaar zijn eveneens. In het Algemeen Dagblad zegt technisch manager Marcel Brands dat overstappen van Ajax naar PSV best kan.

In het verleden deden meerdere voetballers dat al en Brands ziet niet in, waarom dat nu niet meer mogelijk is. De krant noemt Ricardo Kishna en Jean-Paul Boëtius bij naam: Kishna en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola lijken een haat-liefde verhouding te hebben met Ajax en Boëtius zag een contractvoorstel ingetrokken worden bij Feyenoord. "Die twee die je noemt, zijn geen spelers die wij uitsluiten omdat ze bij Feyenoord of Ajax spelen", reageert Brands. "Het is ook niet dat we ze meteen op de lijst hebben."

"Het is heel moeilijk voor Ajax om een speler uit de hoofdmacht van PSV te halen en omgekeerd geldt hetzelfde. En dat geldt ook een beetje voor Feyenoord. Jordy Clasie is hier ook welkom, maar die zal een andere stap maken", verwacht de technisch manager van de Eindhovenaren. "Maar als Boëtius of Tonny Vilhena er niet uitkomen met hun contracten, waarom zouden PSV of Ajax zich niet bij Feyenoord kunnen melden?", vraagt hij zich hardop af.

De laatste speler die rechtstreeks van Feyenoord naar PSV vertrok, was huidig PSV-aanvoerder Georginio Wijnaldum. Hij arriveerde in de zomer van 2011 voor zo'n vijf miljoen euro in Brabant en heeft daar nu nog een contract voor drie seizoenen. De laatste speler die rechtstreeks van Ajax naar PSV vertrok was Kenneth Perez. In de zomer van 2007 verliet hij Amsterdam voor Eindhoven, om een half jaar later toch weer de omgekeerde weg te bewandelen.

Wat zie jij als een reële optie?

Meer nieuws

Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
1
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
1
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties