Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV sluit niets uit: 'Dan kan het publiek hem weer in het hart sluiten'

Laatste update:

De technisch manager van PSV zegt dat de club Maher niet per se weg wil hebben, deze zomer. "Nee, natuurlijk niet. Adam is en blijft gewoon volwaardig selectiespeler, ook als er geen club voor hem zou komen die hem wil overnemen. Hij wil zelf graag spelen en is ambitieus en dat is goed. Afgelopen halfjaar stond hij regelmatig niet in de basis en daarom heeft hij aangegeven ook rond te willen kijken", verduidelijkt Brands aan het Eindhovens Dagblad.

PSV is blij dat Maher zich professioneel opstelde in de periode dat coach Phillip Cocu hem nauwelijks tot niet nodig had. Dat de middenvelder niet meer zo populair is bij een deel van het publiek, maakt volgens Brands niet zo veel uit. Zelf was hij al eens doelwit van kritiek en ook Jürgen Locadia kan erover meepraten. Het kan zo weer anders zijn, wil de technisch manager van PSV maar zeggen.

"Speelt hij twee, drie goede wedstrijden, dan kan het publiek hem weer in het hart sluiten. Ik vind het nog altijd een talentvolle, goede speler", aldus Brands in de regionale krant. Maher speelde tot op heden 71 wedstrijden in de Eredivisie voor PSV en beschikt nog over een contract tot de zomer van 2018.

Adam Maher moet nog een vierde jaar ingaan bij PSV

Meer nieuws

PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
1
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
17
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties