Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-smaakmaker gaat contract verlengen: 'Dat komt wel goed'

Laatste update:

"Op een gegeven moment ging het wel aardig lopen", vertelt de twintigjarige uitblinker na afloop voor de camera van FOX Sports. "Het ging lopen doordat we als team veel gingen bewegen en snel de combinatie zochten. Dat geeft een lekker gevoel."

Malen geeft aan dat het hem niet veel uitmaakt op welke positie voorin hij speelt. "Ik kan zowel in de spits als op de flank spelen. Maar het is wel fijn dat je overal een beetje kunt lopen, zoals vanavond", vervolgt de spits, die erkent dat er wat geluk kwam kijken bij zijn doelpunt. "Mijn aanname was niet top. Er zat een beetje fortuin bij."

Het contract van Malen bij PSV loopt na dit seizoen nog maar één jaar door, maar de aanvaller verzekert dat zijn sportieve toekomst in Eindhoven ligt. "Het klopt dat het kort is, maar we zijn er mee bezig. Dat komt wel goed." Op de vraag van presentator Milan van Dongen of hij bij PSV blijft, antwoordt Malen volmondig: "Ja, ja."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties