Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV smijt deur dicht en neemt geen genoegen meer met absoluut transferrecord

Laatste update:

Het Eindhovens Dagblad meldt dat ook het verbreken van het uitgaand transferrecord (40 miljoen euro) in de komende weken niet voldoende is om een vertrek van Gakpo te overwegen, terwijl Sangaré wel een vaste afkoopsom van 37 miljoen euro in zijn contract heeft staan. Er heeft zich echter nog geen club met concrete interesse gemeld bij PSV, dat er alles aan gaat doen om de Ivoriaanse middenvelder langer aan zich te binden. Sangaré ligt momenteel vast tot medio 2025 en de Eindhovenaren willen zijn huidige contract verlengen én verbeteren.

Meer: Valentijn Driessen voorziet snelle exit: ‘Hij blokkeert de groei van PSV’

PSV wil koste wat kost ook over Gakpo kunnen beschikken tijdens het tweeluik met AS Monaco in de derde voorronde van de Champions League. De aanvaller kampt echter nog met een lichte blessure. Van Nistelrooij hoopt dat hij Gakpo speeltijd kan geven tijdens het laatste oefenduel van de voorbereiding tegen Real Betis. "We moeten deze week kijken of Cody Gakpo en Guus Til klaar kunnen zijn voor een aantal minuten op zaterdag. Dat is wel wenselijk", zegt de trainer van PSV tegenover het Eindhovens Dagblad.

Gakpo werd de voorbije tijd nadrukkelijk gelinkt aan Arsenal en Leeds United, maar beide Premier League-clubs verlegden hun aandacht vervolgens naar andere opties. Leeds sorteerde voort op het vertrek van Raphinha door Luis Sinisterra voor minimaal 25 miljoen euro weg te halen bij Feyenoord. En dus heeft Van Nistelrooij inmiddels goede hoop zijn sterspelers een jaar langer in Eindhoven te kunnen houden. "De realiteit is dat clubs zich kunnen melden en met enorme bedragen kunnen komen, maar wij gaan ervan uit dat ze blijven zolang het niet anders ligt. Zo is het, ja. Wij gaan er als technische staf vanuit dat iets niet gebeurt en als het toch zo is, dan ga je er weer mee om. In topsport liggen ook blessures op de loer, waardoor je soms spelers mist."

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
46
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
1
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
7
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
22
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties