Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV speelt Ajax in de kaart: 'Het leek helemaal nergens op'

Laatste update:

Cocu laat via de officiële kanalen van PSV weten dat hij een wedstrijd had gezien met twee gezichten. "In de eerste helft waren we tegen onszelf aan het vechten, we liepen achter de feiten aan. Na rust hebben we het in de laatste twintig minuten laten liggen en het verzuimd om het af te maken", aldus de trainer, die in de rust aan zijn spelers heeft gevraagd of ze al met dinsdag bezig waren.

"En dat er drie tandjes bij moesten als we wilden winnen. Nadat we op achterstand kwamen, reageerden we wél goed. We speelden met veel meer tempo, meer strijd en kwamen ook snel op 1-1. Het is zonde dat we toen niet direct de 2-1 maakten." Aanvoerder Luuk de Jong, die het doelpunt van PSV maakte, zegt dat het 'helemaal nergens op leek'.

"We liepen met de bal en leden te veel balverlies. In de rust heeft het wel even gedonderd. We hebben elkaar de waarheid gezegd", zo laat de spits weten aan persbureau ANP. De Jong verwacht dat Ajax zondag wel wint van NEC. "De Champions League is leuk, maar we willen volgend jaar weer Champions League spelen. Gelukkig spelen we zondag thuis tegen Ajax. We moeten dan winnen."

-
Denk je dat PSV volgende week wint van Ajax?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
8
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
2
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
6
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties