Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV sprak nog niet met Crystal Palace en belooft fans nieuwe verdediger

Laatste update:

De beleidsbepaler verzekert in gesprek met het Eindhovens Dagblad dat PSV deze maand 'hoe dan ook' nog een linkervleugelverdediger zal aantrekken. "Wij richten alle energie altijd op plan-A. En lukt dat niet, dan schakelen we naar het volgende plan", wordt hij geciteerd. De naam van Douglas Santos van Hamburger SV zou bovenaan het verlanglijstje van PSV staan, maar Gerbrands weigert dat te bevestigen. De Braziliaan moet de opvolger van de naar Eintracht Frankfurt vertrokken Jetro Willems worden.

Voor De Jong en Arias mikt PSV naar verluidt op een transfersom van respectievelijk acht en vijftien miljoen euro. Verder bestaat ook de kans dat Jeroen Zoet de Eredivisionist nog voor het einde van deze maand zal verlaten. De doelman staat volgens diverse nationale en internationale media in de nadrukkelijke belangstelling van Crystal Palace, maar Gerbrands benadrukt dat de Engelse club zich nog niet officieel heeft gemeld in Eindhoven.

Welke van de volgende spelers moet PSV hoe dan ook behouden?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
11
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties