Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV staat na transferknal van Moreno voor ware uittocht van spelers

Laatste update:

De Telegraaf schrijft dat de defensie, die samen met Ajax de minste tegengoals in de Eredivisie (23) om de oren kreeg, vrijwel geheel ontmanteld zal worden. Jetro Willems geniet interesse van Olympique Lyon, terwijl Santiago Arias in beeld is bij Swansea City en West Ham United. Beiden zullen in principe in de zomer vertrekken, daar PSV daar met de spelers afspraken over heeft gemaakt.

Jeroen Zoet wordt met Napoli in verband gebracht, al heeft de Italiaanse club meerdere ijzers in het vuur. De kans bestaat dat Andrés Guardado de loonlijst van PSV verlaat, terwijl het behoud van Davy Pröpper en Marco van Ginkel ook nog niet zeker is. Het Algemeen Dagblad stelt dat het aanblijven van Luuk de Jong ook een twijfelgeval is en dat zijn eventuele vertrek kan worden opgevangen met de huur van Vincent Janssen, die een moeizaam eerste jaar bij Tottenham Hotspur achter de rug heeft.

Met de verkoop van Moreno en het bedrag dat nog beschikbaar was na de transfer van onder meer Luciano Narsingh in januari heeft PSV een transferbudget van ruim tien miljoen euro. De Telegraaf schrijft dat de club voor een speler speler als Jerry St. Juste minstens zoveel moeten betalen als het zelf heeft geïncasseerd voor Moreno. Karim Rekik ziet een terugkeer naar Nederland niet zitten en Diego Reyes van FC Porto is geen optie meer nu hij op huurbasis voor Espanyol sterk heeft gepresteerd.

Jerry St. Juste is goed genoeg voor PSV

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties