Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV start met back in hart van defensie: 'Ik twijfel er niet aan'

Laatste update:

Schmidt kampt met name in de verdediging met personele problemen. Armando Obispo leek de wedstrijd te halen, maar is niet fit. Door de vele afwezigen is Jordan Teze de enige centrumverdediger, die vermoedelijk vergezeld wordt van Max. In dat geval zullen Phillipp Mwene en Mauro Júnior als backs spelen, al kan Schmidt ook een ander plan in gedachten hebben. Érick Gutiérrez en Joey Veerman vormen het blok op het middenveld en vinden Noni Madueke, Cody Gakpo, Mario Götze en Eran Zahavi voor zich.

Schmidt gaf voorafgaand tekst en uitleg bij ESPN. "We missen drie centrumverdedigers, daar moesten we een oplossing voor vinden", aldus de coach van PSV. "We hebben besloten om niet te veel te veranderen. Max speelt normaal als back, maar met een goede voorbereiding en wat zelfvertrouwen kan hij ook uit de voeten als centrumverdediger. We hebben geen andere speler met ervaring in het centrum, dus we moeten iemand in het diepe gooien. Hij is een ervaren speler, dus ik twijfel er niet aan dat hij goed gaat spelen. Misschien heeft hij wat minuten nodig om zich goed te voelen op de positie, maar de spelers om hem heen zullen hem ook op zijn gemak stellen."

Olivier Boscagli, Carlos Vinícius en Ibrahim Sangaré zijn geschorst. Daarnaast zijn Maximiliano Romero, Ryan Thomas, Jenson Seelt en André Ramalho geblesseerd. Schmidt is ondanks de problemen niet van plan om de Europese wedstrijden als tussendoortjes te zien, zo zei hij vooraf. "Nieuwe regels van de UEFA hebben ons deze mogelijkheden geboden. We moeten dit met beide handen aangrijpen. Als je kijkt naar de historie van de afgelopen jaren, is het niet altijd normaal dat de club na de winterstop nog in een internationale competitie zit. Vorig jaar is ons dat gelukt, daarvoor niet altijd. Het is aan ons om nu het beste neer te zetten en overal ver in te komen."

PSV begon het seizoen in de Champions League, maar wist niet door te stoten tot de groepsfase na het verloren tweeluik met Benfica in augustus. In de Europa League eindige de ploeg van Schmidt als derde in de poule achter AS Monaco en Real Sociedad. Schmidt verwacht een kans te hebben om de finale te halen van het derde Europese clubtoernooi. "Ja, natuurlijk. Er zullen twee teams in de finale staan en wij hebben een kans."

Opstelling PSV: Drommel; Mwene, Teze, Max, Mauro Júnior; Gutiérrez, Veerman; Madueke, Götze, Gakpo; Zahavi

Opstelling Maccabi Tel Aviv: Peretz; Geraldes, Nachmias, Saborit, Baltaxa; Shamir, Glazer, Kanichowsky; Biton; Jovanovic, Perica

-
Gaat PSV zich plaatsen voor de volgende ronde van de Conference League?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
4
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
8
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
19
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties