Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV start met Carlos Vinícius; Berghuis wederom aan de aftrap bij Ajax

Laatste update:

Bij Ajax kan Berghuis wederom op een basisplek rekenen. De linkspoot houdt Klaassen momenteel buiten de basis en krijgt van Ten Hag het volledige vertrouwen op de nummer 10-positie. De oefenmeester van de koploper heeft op een aantal langdurig geblesseerden na geen blessuregevallen. De geblesseerden Maarten Stekelenburg en Sean Klaiber zijn er niet bij, terwijl André Onana nog een schorsing uitzit. Ajax start tegen PSV ongewijzigd ten opzichte van het Champions League-duel met Borussia Dortmund (4-0).

Bij PSV kampt Gakpo met een enkelblessure. De Oranje-international ging tegen AS Monaco op eigen helft een kopduel aan en kwam daarbij ongelukkig terecht. De aanvaller heeft zich na afloop van de verloren Europa League-wedstrijd laten onderzoeken in het ziekenhuis en heeft daar het slechte nieuws te horen gekregen. Madueke greep in de wedstrijd tegen de Monegasken naar zijn hamstring en moest zich eveneens laten vervangen. Zijn plek wordt ingenomen door Carlos Vinícius, terwijl Gakpo zijn plek ziet worden ingenomen door Bruma.

De basisplek van Vinícius betekent dat Schmidt vermoedelijk teruggrijpt naar het 4-2-2-2-systeem van afgelopen seizoen. De van Benfica gehuurde spits vormt daarin een spitsenkoppel met Eran Zahavi. Het gemis van Gakpo en Madueke zal groot zijn bij de Eindhovenaren. Eerder dit seizoen eiste Madueke een absolute hoofdrol voor zich op in het duel met Ajax om de Johan Cruijff Schaal. De buitenspeler nam twee treffers voor zijn rekening in het met 0-4 gewonnen duel. Gakpo scoorde drie keer en gaf zeven assists. Daarmee was hij alleen al betrokken bij tien van de 22 Eredivisiedoelpunten dit seizoen namens PSV.

Opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Gravenberch, Berghuis; Antony, Tadic; Haller

Opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Van Ginkel, Sangaré; Götze, Bruma; Venícius, Zahavi

-
Wat wordt het resultaat bij Ajax - PSV?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
6
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
131

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties