Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV start met teruggekeerde Schouten als centrale verdediger tegen AZ

Laatste update:

Walter Benítez staat onder de lat bij PSV en ziet een viermansverdediging voor zich staan, bestaande uit Jordan Teze, Schouten, Olivier Boscagli en Sergiño Dest. Bosz kiest dus opnieuw voor Schouten als centrale verdediger in een topper.

Op het middenveld staan Joey Veerman en Mauro Júnior achter nummer 10 Guus Til. De voorhoede wordt gevormd door spits Luuk de Jong en flankspelers Johan Bakayoko (rechts) en Malik Tillman (links).

Met nog zes wedstrijden te gaan en negen punten voorsprong op Feyenoord lijkt het een kwestie van tijd voordat PSV zich tot landskampioen van Nederland mag kronen. Tijdens de midweekse speelronde won PSV van Excelsior, terwijl Feyenoord niet langs hekkensluiter FC Volendam kwam (0-0).

Daarmee lijkt het laatste beetje spanning uit de top van de Eredivisie verdwenen te zijn, al rekent Bosz zich nog niet rijk. "Wedstrijden op het einde van een seizoen zijn altijd anders. We staan er heel goed voor, maar we zijn er nog niet. We moeten de wedstrijd winnen, want we willen kampioen worden. Zaterdag is wederom een kans om dat doel te naderen."

AZ


AZ moet zich zien te herstellen van de 5-0 afstraffing tegen Heracles Almelo. Door de nederlaag is de achterstand op nummer drie FC Twente opgelopen tot vijf punten, waardoor Champions League-voetbal plots ver weg is voor de ploeg van trainer Maarten Martens. De Alkmaarders kunnen een overwinning in Eindhoven dan ook goed gebruiken.

Wat dat betreft kan AZ veel vertrouwen putten uit de prestaties van de afgelopen seizoenen in het Philips Stadion. De Alkmaarders wisten hun vier laatste wedstrijden tegen PSV in Eindhoven te winnen. "Ik verwacht een PSV dat agressief voor de dag komt", blikte Martens vooruit op de clubwebsite. "Het is een team met heel veel kwaliteit. Ze willen vaak hoog pressen en ik denk dat ze ons onder druk gaan willen zetten. Vanuit daar kunnen ze uit veel hoeken gevaar creëren."

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Veerman, Mauro, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman.

Opstelling AZ: Ryan; Sugawara, Goes, Bazoer, Moller Wolfe; D. De Wit, Clasie, Belic; Van Bommel, Pavlidis, Mijnans.

Bekijk PSV - AZ live op ESPN via Ziggo!

PSV - AZ:

Meer nieuws

PSV verschijnt zondag in opvallend nieuw tenue tegen RKC Waalwijk
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
12
ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
39
Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
16
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties