Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV stelt zich hard op en laat volgend bod van Atalanta lopen

Laatste update:

PSV heeft volgens het Eindhovens Dagblad maandag een nieuwe aanbieding vanuit Bergamo naast zich neergelegd. Het zou hierbij gaan om een bod van om en nabij de acht miljoen euro, inclusief bonussen. Zijn werkgever gaat hier echter niet mee akkoord en heeft het voorstel laten lopen. Volgens eerdere berichten heeft PSV een bedrag van zo'n tien miljoen in gedachten voor de 23-jarige spits, die nog een jaar vastligt.

Ondanks berichten in de Italiaanse pers dat er al een akkoord op tafel zou liggen, bevinden de partijen zich volgens de Nederlandse media dus nog een paar miljoen uit elkaar. PSV stelt zich hierbij naar verluidt hard op, aangezien het Lammers in principe niet wil verkopen. Alleen een hoger bod van la Dea lijkt de kwestie daarom vlot te kunnen trekken.

Lammers blijft ondanks de geruchten over een transfer op goede voet staan met trainer Roger Schmidt, die hem zondag dan ook gewoon opstelde voor de Eredivisie-opener tegen FC Groningen. PSV zal in de komende dagen opnieuw om de tafel gaan met de entourage van Lammers om de verdere gang van zaken te bespreken.

Denk jij dat Sam Lammers in de komende weken nog gaat vertrekken bij PSV?

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
13
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
15
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties