Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV stelt zich keihard op in onderhandelingen en houdt poot stijf'

Laatste update:

PSV nam Luckassen in de zomer van 2017 voor vijf miljoen euro over van AZ. Dat bedrag wil technisch manager John de Jong naar verluidt nu hebben voor de 24-jarige verdediger. Anderlecht hoopte voor een lager bedrag zaken te doen, maar dat lijkt er niet in te zitten. Het Laatste Nieuws meldt dat het niet is uitgesloten dat Luckassen nog een jaar blijft bij Anderlecht, de club die hem het afgebroken seizoen al huurde. Ook dan zal de Belgische topclub diep in de buidel moeten tasten. PSV betaalde deze voetbaljaargang nog de helft van het salaris van de speler, maar dat is de Eredivisie-club in het nieuwe seizoen niet van plan.

Maandag meldde het Eindhovens Dagblad nog dat Anderlecht naar verwachting in eerste instantie circa twee miljoen euro willen betalen voor Luckassen. Voor De Jong zou dat geen reden zijn om akkoord te gaan, maar het zou wel een basis bieden om verder in gesprek te gaan. PSV is bereid om Luckassen van de hand te doen, maar alleen tegen een acceptabele prijs. Luckassen heeft zelf in een eerder interview al uitgesproken dat hij niet meer voor PSV wil spelen, ondanks een doorlopend contract tot medio 2022.

Meer nieuws

Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
13
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties