Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mulder denkt wat te zien in manier van juichen Ten Hag na laatste fluitsignaal

Laatste update:

"Toen er afgefloten werd, toen juichte Ten Hag niet direct", analyseert Mulder in de studio van Ziggo Voetbal. "En toen kwam Martínez eraan en die pakte hem zo beet."

Meer: 'Erik ten Hag en Manchester United bereiken persoonlijk akkoord met voormalig PSV'er' | ‘Erik ten Hag adviseert clubleiding van Manchester United om Benni McCarthy nieuw contract aan te bieden’

"Het leek op een momentje van: 'Ok, ik heb wel de FA Cup gewonnen, maar ik verlies wel mijn job'. Zoiets was het", sluit Mulder niet uit dat Manchester United Ten Hag de laan uitstuurt, ondanks de knappe overwinning in de bekerfinale tegen topfavoriet Manchester City.

"Ik kan het me ook wel voorstellen. Stel dat tegen Ten Hag is gezegd: 'Ja, volgend jaar is er geen plek meer voor je, we gaan met iemand anders door'. Kijk, hier is het al gebeurd. Het is een raar moment. Er is al afgefloten, want die anderen komen er al aan", ziet Mulder Ten Hag even stilstaan langs de lijn voordat hij meedeelt in de feestvreugde.

"En ook al gaan ze niet met Ten Hag verder, het is een waanzinnig succes", vindt de analist het knap dat Ten Hag met zijn elftal de FA Cup heeft weten te veroveren. "Maar ik denk niet dat ze het van deze wedstrijd laten afhangen."

Ontslag?


De dagen als oefenmeester van Manchester United lijken geteld voor Ten Hag. Onder meer The Guardian meldde vrijdagmiddag dat de 54-jarige Haaksberger hoe dan ook het veld moet ruimen na de FA Cup-finale tegen Manchester City van zaterdag.

Ook een overwinning tegen de stadgenoot, die er verrassend genoeg dus kwam, kan volgens het medium geen verandering meer aanbrengen in het besluit. Ten Hag weet zelf nog van niets. "Ik weet het niet. Het enige dat ik kan doen is voorbereiden en ontwikkelen. Want dit is voor mij een project", zei de manager bij de BBC.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Waarom Jorrel Hato meer kans had om profvoetballer te worden dan Kylian Mbappé
17
Valentijn Driessen vergelijkt Schouten met één van de beste middenvelders ooit
17
Derksen: 'Hij wordt opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor Oranje'
26
Van Basten en Ten Hag zijn het niet eens over prestatie van Oranje-international
17
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
143
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: winst Oranje en Engeland
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties