Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV telt miljoenen neer voor opvolger van Daniel Schwaab

Laatste update:

Baumgartl, die al enige tijd op het lijstje van PSV stond, beschikte in Stuttgart nog over een contract tot medio 2022. De Duitse aankoop is de beoogde opvolger van Daniel Schwaab, die PSV na afloop van vorig seizoen transfervrij verliet. De centrale verdediger gaat met Derrick Luckassen, Nick Viergever en Trent Sainsbury strijden om een van de plaatsen in het hart van de PSV-verdediging.

PSV jaagt met miljoenen op 'Juwel': 'Zijn kwaliteiten staan buiten kijf'

Lees hier meer over Timo Baumgartl.Lees artikel

De kersverse aanwinst van PSV debuteerde in 2014 onder toenmalig trainer Huub Stevens in de hoofdmacht van die Schwaben en kwam in de afgelopen vijf seizoenen tot meer dan honderd wedstrijden op het hoogste niveau. De rechtsbenige Baumgartl kende ook tegenslag in Zuid-Duitsland, want VfB Stuttgart degradeerde afgelopen seizoen voor de tweede keer in drie seizoenen uit de Bundesliga.

Het is voor trainer Mark van Bommel de derde keer deze zomer dat hij een defensieve kracht verwelkomt. Eerder deze transferperiode kwam Toni Lato op huurbasis over van Valencia en werd Olivier Boscagli voor twee miljoen euro weggehaald bij OGC Nice. Deze aanwinsten richten zich normaal gesproken op de linksbackpositie. PSV doet wellicht op korte termijn wederom zaken in Duitsland, daar volgens de Duitse media onlangs een bod van circa 500.000 euro werd uitgebracht op Chris Gloster, een achttienjarige verdediger van Hannover 96.

De degradatie van Stuttgart speelde een voorname rol in de plannen van PSV, zo legt technisch manager John de Jong uit: "Normaal gesproken haal je als Nederlandse club geen gerenommeerde jeugdinternationals van Duitsland weg bij een club uit de Bundesliga. Na de degradatie van Stuttgart hebben we hem ons plan voorgelegd en dat bleek te bevallen. Hij heeft met Daniel Schwaab en onze trainer Mark van Bommel gesproken en Eindhoven bezocht. Toen was hij overtuigd."

Baumgartl geeft aan goede dingen gehoord te hebben van Schwaab: "Zijn enthousiasme over PSV heeft een belangrijke rol gespeeld bij het maken van mijn keuze. Ik kijk ernaar uit om hier aan de slag te gaan. PSV speelt om de prijzen, dat is de uitdaging die ik zocht."

Een goede aanwinst voor PSV?

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
3
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties