Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV ten onder in Youth League en verliest tweede plaats aan Spurs

Laatste update:

De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij kwam al vroeg in de wedstrijd op achterstand. Malachi Walcott kopte de bal achter doelman Kyan van Dorp vanuit een hoekschop van Jamie Bowden. Even daarvoor had de Belgische spits Yorbe Vertessen een kans op de 0-1 laten liggen. PSV Onder-19 had het zwaar op het trainingscomplex van Tottenham, maar kwam desondanks tot goede mogelijkheden.

Meer: Valentijn Driessen voorziet snelle exit: ‘Hij blokkeert de groei van PSV’

Nigel Thomas was er met een vrije trap dichtbij, maar zijn inzet werd gekeerd door keeper Brandon Austin. Dat PSV na 45 minuten spelen de kleedkamer opzocht met een 1-0 achterstand had het volledig aan zichzelf te wijten. Sekou Sibide kreeg in de eerste helft namelijk nog een goede kans om de stand gelijk te trekken, maar ook hij had zijn vizier niet op scherp staan.

Een half uur voor tijd greep Van Nistelrooij in en haalde hij Piero naar de kant ten faveure van Noni Madueke. De pas zestienjarige aanvaller speelde geruime tijd in de jeugdopleiding van the Spurs en maakte dinsdagmiddag zijn debuut bij PSV Onder-19 in de Youth League. PSV zocht meer de aanval, maar wist nauwelijks gevaarlijk te worden.

Tottenham hield relatief eenvoudig stand en probeerde vanuit de counter de wedstrijd in het slot te gooien. Vlak voor tijd werd de eindstand op 2-0 bepaald door de Ierse aanvaller Troy Parrott, waardoor de punten in Engeland blijven. Tottenham komt op zes punten uit vier wedstrijden en neemt de tweede plaats over van PSV, dat op vier punten blijft steken.

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
23
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
60
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties