Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV test vier Braziliaanse talenten uit de stal van Raiola en Mettes

Laatste update:

De vier Brazilianen mogen nog niet in officiële wedstrijden in actie komen omdat ze nog niet bij PSV onder contract staan. Drie van de vier spelers zijn al achttien jaar en hen kan de kersverse landskampioen een contract aanbieden, wanneer zij interessant genoeg blijken. Op 18 mei viert ook de vierde testspeler zijn achttiende verjaardag en hij kan dan ook gecontracteerd worden.

De achttienjarige rechtsback Weverton Guilherme da Silva Souza is eind vorig jaar door PSV gescout op het toernooi om de Copa Ipiranga. Net als middenvelder Pedro wordt hij begeleid door Mettes, tevens de zaakwaarnemer van Mauro Júnior. Laatstgenoemde kwam zelf vier jaar geleden voor het eerst op proef bij PSV en mag zich al speler van het eerste elftal noemen.

De overige twee spelers komen uit de stal van Raiola. De zeventienjarige Wallace Ruan Guedes da Silva is een speler die het beste tot zij recht komt op de flanken. De laatste testspeler die dinsdag tegen Willem II in actie komt is de Braziliaanse spits Matheus.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
4
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
76
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
15
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
38
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties