Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-trainer Bosz tikt twee eigen spelers op de vingers na duel met FC Volendam

Laatste update:

De Eindhovenaren begonnen op bezoek bij FC Volendam uiterst moeizaam met een achterstand, maar wisten die uiteindelijk ruimschoots om te buigen. Via goals van Ismael Saibari, Jerdy Schouten, Jordan Teze, Ricardo Pepi en Babadi werd het 1-5 in het Kras Stadion.

"Het was erg moeizaam vandaag", concludeert Bosz na afloop voor de camera van ESPN. "Dat had ermee te maken dat wij niet goed waren, terwijl Volendam het aardig deed. We moesten spelen in een kleine ruimte en onze oplossingen waren statisch."

"We scoorden wel redelijk snel na de achterstand. En vaak helpt het wel in de tweede helft als je de tegenstander in de eerste helft veel laat lopen. Misschien raakten we ook wel meer gewend aan het kunstgras, dus de tweede helft ging het een stuk makkelijker."

"Maar het zit hem vooral in kleine dingen. Ik heb bij Bakayoko aangegeven dat ik vond dat hij veel te veel in de bal speelde en niet genoeg de diepte zocht", benadrukt Bosz, die met gemengde gevoelens naar doelpuntenmaker Babadi kijkt.

"En hoe Babadi inviel? Hij is bevallen, maar niet met alles. Hij viel redelijk in, ja. Het beviel me dat hij het simpel hield, want dat hij goed kan voetballen is wel duidelijk. Hij moet weten wanneer je simpel moet spelen, en dat was goed."

"Maar hij moet er ook een paar maken en hij moet er een paar alleen voor de keeper zetten. Bovendien had hij een onnodig balletje met buitenkant rechts. Hij viel echt goed in, maar dan doet hij soms vreemde dingen. En dat moet eruit", aldus Bosz.

Meer nieuws

Fans Ajax én FC Utrecht scanderen massaal één naam in minuut 71
3
Arne Slot verrast en kiest in opstelling Feyenoord voor Zerrouki én Milambo
17
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
15
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0
Bosz slaat Babadi over bij PSV en verrast met namen op middenveld
23
Kwakman ziet grote verandering bij Ajax: 'Hij is een verademing, vol vertrouwen'
6

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties