Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV trakteert supporters op heerlijke jaarafsluiting tegen Europese grootmacht

Laatste update:

Milan vertrekt deze winter op trainingskamp naar Dubai, wat een lastige horde vormde om een oefenduel met PSV in te plannen. Toch is het de clubs gelukt om een datum te vinden. De Eindhovenaren zelf vertrekken op 14 december naar het Spaanse Alicante, om daar ruim een week te verblijven. PSV is nog op zoek naar twee tegenstanders om tegen te oefenen in Spanje. Op zaterdag 7 januari hervat de nummer twee van de Eredivisie de competitie met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Tijdens het komende WK komen er in totaal vier PSV'ers in actie. Cody Gakpo, Luuk de Jong en Xavi Simons zijn allen opgeroepen voor het Nederlands elftal. Laatstgenoemde wacht nog op zijn debuut voor Oranje en kan in Qatar zijn eerste minuten gaan maken. Érick Gutiérrez werd opgeroepen namens Mexico. In de groepsfase speelt hij met zijn land tegen Argentinië, Saoedi-Arabië en Polen.

De spelersgroep van PSV heeft tot 4 december vakantie, waarna de trainingen een dag later weer hervat worden. PSV zal na de WK-onderbreking gaan jagen op koploper Feyenoord, dat met FC Utrecht (uit), FC Groningen (uit), Ajax (thuis), NEC Nijmegen (thuis) en FC Twente (uit) in januari een ogenschijnlijk lastig programma voor de boeg heeft. PSV speelt in diezelfde maand tegen Sparta (thuis), Fortuna Sittard (uit), Vitesse (thuis), FC Emmen (uit) en Go Ahead Eagles uit. Op 5 februari staat de traditioneel lastige uitwedstrijd in De Kuip op het programma voor de Eindhovenaren.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties