Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV treedt met Noa Lang én Sergiño Dest aan op Ibrox voor duel met Rangers

Laatste update:

Walter Benítez staat onder de lat bij de Eindhovenaren. Jordan Teze (rechts) en Dest (links) bekleden de backposities, terwijl het hart van de verdediging bestaat uit André Ramalho en Olivier Boscagli. Ismael Saibari vormt het middenveld met Ibrahim Sangaré en Joey Veerman. Spits Luuk de Jong wordt geflankeerd door Johan Bakayoko en Lang. Yorbe Vertessen, de vervanger van Lang in de afgelopen twee wedstrijden, is naar de bank verwezen. Daar zitten ook Isaac Babadi en Schouten.

Rangers kent nog geen al te beste seizoenstart. De ploeg van manager Michael Beale staat na twee speelrondes al drie punten achter op koploper Celtic en ontdeed zich in de vorige ronde van de Champions League met veel moeite van Servette FC. Vorig seizoen namen Rangers en PSV het ook al tegen elkaar op in de play-offs van het miljardenbal. Ondanks het overwicht van de Eindhovenaren trok Rangers aan het langste eind (2-2, 0-1). Ten opzichte van vorig jaar hebben the Gers zich versterkt met in Nederland bekende namen: Cyriel Dessers, Danilo en Sam Lammers. Laatstgenoemde stond jaren bij PSV onder contract, terwijl zowel Dessers als Danilo heeft laten zien te kunnen scoren tegen PSV.

Bij PSV was het deze week de vraag of Lang fit genoeg zou zijn voor de clash op Ibrox. Door een hamstringblessure miste hij de duels met Sturm Graz en Vitesse, maar hij is nu fit genoeg om te starten. Datzelfde geldt voor Dest, die direct voor de leeuwen gegooid wordt. Tijdens het tweeluik vorig jaar had Rangers de beschikking over Malik Tillman, die nu uitkomt voor PSV. De aanvallende middenvelder staat niet aan de aftrap, maar heeft Bosz en zijn ploeggenoten wel van waardevolle informatie kunnen voorzien. "Ik heb zelf ook wel even met Malik gesproken", liet Bosz weten bij ESPN. "Hij heeft mij wat over de individuele spelers kunnen vertellen. Ik weet genoeg."

Opstelling Rangers: Butland; Tavernier, Goldson, Souttar, Barisic; Jack, Raskin, Cifuentes, Cantwell; Sima, Dessers

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Sangaré, Veerman, Saibari; Bakayoko, De Jong, Lang.

Champions League
Rangers
2 - 2
PSV
Rangers FC - PSV:

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
3
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties