Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV trekt miljoenen euro's uit voor achttienjarige Romero

Laatste update:

De afgelopen weken was technisch manager Marcel Brands druk bezig met de komst van Romero. Aanvankelijk leek de jeugdige aanvaller op weg naar VfB Stuttgart, maar het bod van de Duitsers bleek niet toereikend. Daardoor ontstond een opening voor PSV en daar heeft de Eredivisionist van geprofiteerd. In eigen land wordt Romero beschouwd als een van de grootste aanvallende talenten. Hij staat al jarenlang op de radar van Europese clubs en was in het voorjaar van 2015 dicht bij een overstap naar Arsenal, maar dat ging niet door vanwege een zware kruisbandblessure.

Borussia Dortmund zou volgens BILD de jongeling nog voor de neus van PSV wegkapen, maar na enkele dagen onduidelijkheid gaat de aanvaller dan toch voor de Eredivisionist voetballen. De zaakwaarnemer van Romero ontkrachtte al dat de speler naar BVB ging. PSV rondt de transfer op eigen kracht af, waardoor Romero een van de duurste clubaankopen ooit wordt. Als wordt uitgegaan van een transfersom van tien miljoen euro, was alleen Mateja Kezman duurder met diens prijskaartje van veertien miljoen euro.

Dit seizoen begon voortvarend voor Romero. In de eerste twee competitieduels gidste hij Vélez Sarsfield met dubbelslagen naar zeges op Tigre (0-3) en CA Tucumán (2-0). Daarna kwam de klad erin, zowel voor Romero als voor zijn club. De jongeling gaf in de daaropvolgende acht wedstrijden, waarvan zijn club er zes verloor, nog één assist. De Argentijnse blogger Sivan John gaf in gesprek met Voetbalzone aan dat consistentie het grootste probleem is van Romero, maar dat hij wel de wereldtop kan bereiken.

Wordt Maximiliano Romero een succes bij PSV?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
0
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
26
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
4
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
2
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ - FC Twente en win 5.000!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties