Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV trekt voormalig assistent van Guardiola aan en heeft staf rond

Laatste update:

Kornetka werkte tussen 2014 en 2017 als assistent bij Bayer Leverkusen. Daarna ging hij aan de slag bij RB Leipzig, waar hij momenteel onder contract staat. Verder werkte hij bij diverse Duitse clubs, waaronder Bayern München, TSG Hoffenheim en Schalke 04. Bij de club uit Gelsenkirchen was hij video-analist onder Stevens. Kúgel was in het verleden werkzaam bij onder meer Werder Bremen en Red Bull Salzburg. In 2014 veroverde hij de wereldtitel als onderdeel van de technische staf van de nationale ploeg van Duitsland.

Érick Gutiérrez: 'Ik ga er alles aan doen om een vaste basisspeler bij PSV te worden'

In een eerder stadium werd al bekend dat André Ooijer wordt toegevoegd aan de staf, terwijl Raimond van der Gouw aan de slag gaat als keeperstrainer. Oud-aanvaller Boudewijn Zenden blijft de Eindhovense club eveneens trouw. Laatstgenoemde zal enkele dagen per week als specialistentrainer aan het werk zijn op trainingscomplex De Herdgang. Verder wordt Jörn Wolf de persoonlijk assistent van Schmidt, terwijl Bas Roorda is aangesteld als de nieuwe team-manager. Laatstgenoemde wordt de vervanger van Mart van den Heuvel, die op zijn beurt nog bij PSV betrokken blijft en spelers persoonlijk zal begeleiden.

Schmidt heeft de technische staf in overleg met John de Jong samengesteld. "We denken dat we erin geslaagd zijn om de juiste personen aan elkaar te koppelen", reageert de technisch manager van PSV. "Met de combinatie van gerenommeerde mannen uit het netwerk van Roger Schmidt, enkele echte PSV'ers en Raimond van der Gouw, creëren we in onze ogen een staf die complementair is. Wij wilden graag een frisse wind rondom de A-selectie creëren, met tevens ruimte voor het typische PSV-dna. Dat laatste is zowel in de technische als ondersteunende staf dik in orde."

"Schmidt zorgt vanzelfsprekend voor het nieuwe geluid. Omdat Roger in de voorbije periode geen club had, hebben we ruim de tijd gehad om ons te oriënteren. We hebben uitgebreid met de kandidaten gesproken en uiteindelijk keuzes gemaakt waar we allemaal volledig achter staan. We hebben een uitstekend gevoel bij deze staf", zo besluit de hoopvolle De Jong.

Goede zet van PSV?

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
7
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties