Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV trekt zijn handen af van Mohamed Ihattaren: het is over'

Laatste update:

"Ik heb gehoord dat ze bij PSV de handen van hem hebben afgetrokken: het is over", stelt de journalist. "Vind je niet dat ze hem al heel snel hebben laten vallen?", vraagt hij onder meer aan Rik Elfrink, die PSV voor het Eindhovens Dagblad volgt. "Vorig jaar was hij onder Mark van Bommel nog de grote revelatie, de man van dertig of veertig miljoen", vervolgt Driessen. "Eén jaar later met Roger Schmidt is het over."

Elfrink herkent zich in het beeld dat Driessen schetst. "Ik denk dat Valentijn wel redelijk warm zit. Je zit altijd op een dun lijntje in zo'n situatie. Voor hetzelfde geld schiet hij er namelijk weer twee in binnen tien minuten. Maar hij wordt ook beïnvloed door Jan en alleman natuurlijk. Ik denk dat het voor hem gewoon erg ingewikkeld is om deze wereld te managen op negentienjarige leeftijd."

Johan Derksen is het daarmee eens. "Het is ook ingewikkeld, Rik", zegt Derksen. "Als je op je negentiende in zo'n auto rijdt, dat salaris krijgt, je vader komt te overlijden, en je hebt allemaal profiteurs om je heen die mee willen vreten; dan raak je ook in de war. Het kan zijn dat die Duitse coach er niet mee om kan gaan, dat kan. Maar ik had van Toon Gerbrands juist verwacht dat hij de rust en de levenservaring zou hebben om het probleem met die jongen op te lossen."

Elfrink weet dat PSV wel degelijk veel met Ihattaren bezig is geweest. "Ze hebben gewoon echt heel veel met hem gesproken, Johan. Het zit natuurlijk voor een deel in hemzelf: hij moet zelf die stap gaan zetten. Maar ik denk dat PSV het ook wel echt als een nederlaag ziet dat hij niet slaagt. Ik denk dat zij dat intern als een echte nederlaag beschouwen. Als je zo'n jongen tien jaar hebt opgeleid, dan wil je daar ook de vruchten van plukken. Lukt dat niet, dan vindt geen enkele club dat leuk."

Volgens René van der Gijp valt PSV niet per se iets te verwijten in het mislukte huwelijk met Ihattaren. "Soms kan een club daar ook niet veel aan doen. Weet je wat het is: wat hebben ze wel niet bij Feyenoord gedaan met die Leonardo? In de watten gelegd, ouders naar Nederland, een huis, alles... Boodschappen doen... Soms gaat het niet, dan houdt het op. Dat mannetje (Ihattaren, red.) heeft denk ik ook niet het gevoel dat de trainer veel vertrouwen in hem heeft. Dat voel je toch."

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties