Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV troeft Engelse clubs af: 'Dit is een heel belangrijk moment'

Laatste update:

Sidibe spreekt op de clubwebsite van 'een heel belangrijk moment': "Ik ben enorm trots. Ik hoop zo snel mogelijk in dit mooie stadion te spelen, zo veel mogelijk doelpunten in PSV 1 te maken en een hoop successen te vieren met de fans van PSV", aldus Sidibe, die dit seizoen al regelmatig meedeed met de Onder-19 van de Eindhovenaren.

"Ik ben de mensen dankbaar die me hebben geholpen dit te bereiken. Van mijn trainers, ouders, vrienden en familie tot mijn school. Ik zal er alles aan doen de mensen ook in de toekomst blij te maken. Dat is mijn doel", besluit Sidibe. Het Eindhovens Dagblad meldde donderdagochtend al dat er op hoofdlijnen een akkoord was bereikt en nu zijn de handtekeningen dus ook daadwerkelijk gezet.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op


Denk jij dat Sekou Sidibe gaat doorbreken in PSV 1?

Meer nieuws

'Overmars kan binnen een jaar grote winst maken op man van 14 goals'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
23

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties