Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV twijfelt over bod op tegenvallende huurling Ruiz

Laatste update:

Binnen PSV zijn intern de nodige twijfels gerezen over het behoud van Ruiz, zo claimt het Eindhovens Dagblad. De Costa Ricaan deed dit seizoen in twaalf competitiewedstrijden van de Brabanders mee en maakte een aantal belangrijke doelpunten, maar in de meeste duels die hij speelde voegde hij zeer weinig toe. Met name de laatste weken kwam Ruiz er totaal niet aan te pas.

Wanneer PSV besluit om werk te maken van de definitieve komst van de aanvaller, zal er een transfersom van enkele miljoenen worden betaald. Dat bedrag zal de club waarschijnlijk niet terugverdienen, omdat Ruiz in de zomer al 29 jaar oud wordt. Daarnaast zou Ruiz een speler zijn die in de top van het salarishuis valt en daarmee een belangrijk deel van het salarisbudget opslurpt.

Ruiz zit bovendien de ontwikkeling van een aantal talenten in de weg. Zakaria Bakkali komt in de tweede seizoenshelft helemaal niet aan bod en Luciano Narsingh, die hoopt op deelname aan het WK, moet vaak genoegen nemen met slechts een invalbeurt. Ook Florian Jozefzoon is een rechtsbuiten die bij PSV onder contract staat, maar zijn toekomst lijkt niet in Eindhoven te liggen.

PSV moet proberen om Bryan Ruiz voor de club te behouden

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
10
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
155

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties