Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV-uit was belangrijk, maar kans om leven te redden is totaal anders'

Laatste update:

"Afgelopen week voelde ik me heel slap, maar gelukkig gaat het steeds beter. Ik moest één dag in het ziekenhuis blijven en daarna rust houden. Die rustperiode had ik wel echt nodig. Het deed geen pijn, maar ik had mijn herstel nodig. Ik vind het mooi dat iedereen het zo waardeert. Het was een emotioneel moment toen ik hoorde en zag dat fans mij zo steunden. Maar vooral dat er duizenden nieuwe donoren zijn gevonden", liet hij dinsdagmiddag weten via de officiële kanalen van zijn club.

De van Werder Bremen gehuurde Thy weet nog niet of de behandeling aangeslagen is, aangezien artsen pas na een paar maanden kunnen vaststellen of de transplantatie succes heeft gehad bij de leukemiepatiënt in kwestie. Hij wil Maurice Steijn en VVV bedanken voor de mogelijkheid om te helpen: "Natuurlijk was het een belangrijke wedstrijd bij PSV, maar een kans om een mensenleven te redden is iets totaal anders. Natuurlijk ben ik trots, maar voor mij is het wel logisch als ik iemand hiermee kan redden. Dat het zo'n hype zou worden, had ik niet verwacht."

Steijn is trots op zijn spits en hoefde niet lang na te denken toen Thy zich met het verzoek aan zijn bureau meldde. VVV koos er in eerste instantie voor om het nieuws onder de pet te houden: "We hebben het tegen weinig mensen verteld, omdat we al dachten dat dit iets groots zou worden. Lennart is een voorbeeld voor iedereen. Na zijn actie zijn er 20.000 extra donoren geregistreerd, dat is fantastisch." Onder die extra donoren bevindt zich ook de technische staf van VVV: "Hopelijk zullen meerderen in de voetballerij volgen", sluit Steijn af.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties